Δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή οπωσδήποτε! Είναι πολύ νόστιμη! Τα μπισκοτάκια βγαίνουν αρκετά μαλακά άρα άνετα τα δίνετε και για μετάβαση! Όσο για την σοκολάτα, αχ το ξέρετε πως έχω έναν έρωτα μαζί της! Φυσικά και η συνταγή γίνεται χωρίς σοκολάτα αλλά την ημέρα που την έφτιαξα περνούσα φάση σοκολάτας!
Υλικά:
1 μήλο τριμμένο
100γρ βούτυρο κερκύρας λιωμένο
100γρ καρυδόψιχα αλεσμένη
150γρ μέλι
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
Κανέλα
1 κουταλιά της σούπας ταχίνι
100γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Σταγόνες σοκολάτας (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ αρχικά βάζουμε το βούτυρο με το μέλι και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το μήλο, την καρυδόψιχα, την κανέλα, το ταχίνι (προαιρετικά και τις σταγόνες σοκολάτας) και το μπέικιν και ανακατεύουμε.
Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα ταψί βάζουμε λαδόκολλα, με ένα κουταλάκι του γλυκού βάζουμε το μείγμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170, στον αέρα για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να πάρουν χρώμα!