Υλικά:
2 μπανάνες πατημένες (κατά προτίμηση η μπανάνα να είναι ώριμη)
100γρ βούτυρο κερκύρας λιωμένο
50γρ λευκό αμύγδαλο αλεσμένο
150γρ μέλι
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
200γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ αρχικά βάζουμε το βούτυρο με το μέλι και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τις μπανάνες, το αμύγδαλο και το μπέικιν και ανακατεύουμε.
Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα ταψί βάζουμε λαδόκολλα, με ένα κουτάλι της σούπας βάζουμε το μείγμα, αφήνουμε κενό μεταξύ τους γιατί απλώνουν. Μην βάλετε μεγάλη κουταλιά γιατί φουσκώνουν, 1 κουταλιά της σούπας κοφτή.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170, στον αέρα για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να πάρουν χρώμα!
*τα δικά μου καθυστέρησα λίγο να τα βγάλω γιατί την ώρα που άνοιγα τον φούρνο η μικρή μου αποφάσισε να σκαρφαλώσει στο τραπέζι! Παρόλα αυτά βγήκαν πεντανόστιμα αν και λίγο πιο σκούρα 😂