Υλικά:
125gr καστανή ζάχαρη
2 μπανάνες πατημένες με το πηρούνι
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
Χυμό από ένα μεγάλο πορτοκάλι
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
50gr καρυδόψιχα αλεσμένη
125gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Εκτέλεση:
Στο μίξερ βάζουμε το βούτυρο και την ζάχαρη και χτυπάμε καλά σε δυνατή ταχύτητα για 5 λεπτά.
Στη συνέχεια βάζουμε τον χυμο πορτοκάλι, την βανίλια, την καρυδόψιχα και τις μπανάνες και συνεχίζουμε το ανακάτεμα σε μέτρια ταχύτητα.
Ρίχνουμε το αλεύρι και χτυπάμε για 2-3 λεπτά σε χαμηλή ταχύτητα.
Λαδώνουμε ελάχιστα αν χρειάζεται μια φόρμα μάφινς, μοιράζουμε το μείγμα στις θήκες και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180, στον αέρα για περίπου 45 λεπτά.
Καλή όρεξη!