Υλικά:
2 μεγάλες πατάτες
2 μπριζόλες μοσχαρίσιες γάλακτος
Φρέσκο θυμάρι
Φρέσκο δεντρολίβανο
Χυμό από μισό λεμόνι
Λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Εκτέλεση:
Ανοίγουμε λαδόκολλα σε ένα πάγκο, στον πάτο της λαδόκολλας βάζουμε φρέσκο θυμάρι και φρέσκο δεντρολίβανο.
Από πάνω βάζουμε τις μπριζόλες και γύρυω γύρω τις πατάτες.
Από πάνω ρίχνουμε λάδι αλάτι πιπέρι ριγανη και το χυμό από το λεμόνι.
Τέλος προσθέτουμε φρέσκο θυμάρι και φρέσκο δεντρολίβανό.
Τυλίγουμε την λαδόκολλα και τυλίγουμε μετά και με αλουμινόχαρτο.
Βάζουμε το φαγητό σε ένα ταψί, ψήνουμε για 1.5 ώρα περίπου σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 στον αέρα.
Όταν ετοιμαστεί το φαγητό ξεσκεπάζουμε την λαδόκολλα και το αλουμινόχαρτο και αφήνουμε το φαγητό σε ζεστό φούρνο για περίπου 10 με 15 λεπτά Για να ξεροψηθεί στην επιφάνεια.
Καλή όρεξη!