Υλικά:
Μισό κιλό κιμά κοτόπουλου
1 τριμμένο καρότο
Μισό πράσσο ψιλοκομμένο
1 γεμάτη χούφτα σπανάκι καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας βρώμη
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας ανθότυρο τρίμμα
1 τριμμένη ντομάτα
Λάδι
Αλάτι
Πάπρικα
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα ταψί στρώνουμε λαδόκολλα, βάζουμε τα μπιφτέκια, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 70 λεπτά, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180, στον αέρα.
Καλή όρεξη!

