Υλικά:
2 αυγά
4-5 κουταλιές της σούπας γάλα (ή νερό)
1 κουταλιά της σούπας ανθότυρο τριμμένο
1 χούφτα σπανάκι baby ψιλοκομμένο
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σε ένα βαθύ πιάτο χτυπάμε τα αυγά.
Ρίχνουμε λίγο γάλα, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε το ανθότυρο, το σπανάκι και ανακατεύουμε.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και το βάζουμε στην κουζίνα σε μέτρια φωτιά μέχρι να ζεσταθεί.
Όταν ζεσταθεί ρίχνουμε την ομελέτα και την μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά.