Υλικά:
1 κούπα καστανή ζάχαρη
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Χυμό από 5 πορτοκάλια
4 αυγά
Εκτέλεση:
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και το ξύσμα και ανακατεύουμε με ένα σύρμα.
Ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά ανακατεύοντας παράλληλα.
Τέλος προσθέτουμε τον χυμό, βάζουμε το μείγμα σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύοντας με το σύρμα αφήνουμε να πήξει για περίπου 15 λεπτά, πάντα σε χαμηλή φωτιά.
Βάζουμε σε βάζο την κρεμούλα να κρυώσει και αφού κρυώσει το σκεπάζουμε και το συντηρούμε στο ψυγείο για περίπου 7-10 μέρες.
*Δοκιμάστε το και με γιαούρτι! Θα ξετρελαθείτε!
Καλή όρεξη!