Υλικά:
2 αυγά
4-5 κουταλιές της σούπας γάλα (ή νερό)
Μισό καρότο τριμμένο
2 φέτες τυρί του τοστ
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα βαθύ πιάτο χτυπάμε τα αυγά.
Ρίχνουμε λίγο γάλα, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε το καρότο και ανακατεύουμε.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και το βάζουμε στην κουζίνα σε μέτρια φωτιά μέχρι να ζεσταθεί.
Όταν ζεσταθεί ρίχνουμε την ομελέτα.
Όταν η κάτω πλευρά είναι σχεδόν έτοιμη βάζουμε το τυρί του τοστ και ψήνουμε για 2-3 λεπτά ακόμα.
Στην συνέχεια την σκεπάζουμε και ψήνουμε για μερικά λεπτά ακόμα κάθε πλευρά.
Καλή όρεξη!