Υλικά:
Για την ζύμη:
1 αλεύρι των 500gr που φουσκώνει μόνο του
1 κεσεδάκι γιαούρτι πρόβειο
1 κεσεδάκι ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Ρίγανη
Για την γέμιση:
250gr ανθότυρο
1/3 της κούπας γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Εκτέλεση:
Για την ζύμη:
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε καλά με το χέρι.
Σκεπάζουμε το μπολ με μεμβάνη και αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για ένα δεκάλεπτο.
Στην συνέχεια με ένα μπλάστρη ανοίγουμε την ζύμη και σχηματίζουμε τα ατομικά πιτάκια.
Για την γέμιση:
Σε ένα μπόλ βάζουμε το ανθότυρο τριμματισμένο, αλάτι, ρίγανη, πιπέρι και το γάλα.
Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομεγενοποιηθεί το μείγμα.
Αν χρειαστεί συμπληρώνουμε γάλα, θέλουμε το μείγμα μας να είναι σαν τυρί κρέμα για να μπορέσουμε να το βάλουμε στα σφολιατάκια.
Προθερμένουμε τον φούρνο στους 180, στον άερα.
Σε ένα ταψί στρώνουμε λαδόκολλα, γεμίζουμε ένα ένα τα σφολιατάκια (βάζουμε περίπου ένα κουταλάκι του γλυκού γέμιση), τα κλείνουμε και πατάμε τις άκρες με ένα πηρούνι.
Ψήνουμε στους 180, αέρα, για περίπου 20-25 λεπτά.
Αν θέλουμε μπορούμε να αλείψουμε τα σφολιατάκια στην επιφάνεια με λίγο γάλα ή με αυγό. Εγώ τα πέρασα με γάλα.

