Ομελέτα με πιπεριές και ανθότυρο
Υλικά:
2 αυγά
4-5 κουταλιές της σούπας γάλα (ή νερό)
Μισή κόκκινη πιπεριά κέρατο ψιλοκομμένη
2 κουταλιές της σούπας ανθότυρο
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
Ρίγανη
Εκτέλεση:
Σε ένα βαθύ πιάτο χτυπάμε τα αυγά.
Ρίχνουμε λίγο γάλα, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε την πιπεριά και το ανθότυρο τριμματισμένο και ανακατεύουμε.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και το βάζουμε στην κουζίνα σε μέτρια φωτιά μέχρι να ζεσταθεί.
Όταν ζεσταθεί ρίχνουμε και ψήνουμε την ομελέτα, σε χαμηλή φωτιά.

