Υλικά:
2 αυγά
Μία κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 βανίλια
1 κουταλιά της σούπας μέλι
Μισό κεσεδάκι πρόβειο γιαούρτι
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά τα αυγά.
Ρίχνουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε την βανίλια, το μέλι και το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε.
Τέλος, ρίχνουμε σταδιακά το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι στο μάτι σε χαμηλή θερμοκρασία να ζεσταθεί.
Ρίχνουμε ελάχιστο ελαιόλαδο στον πάτο του τηγανιού για να μην κολλήσουν τα pancakes.
Ρίχνουμε 1 κουταλιά μείγμα pancake.
*Πριν από κάθε κουταλιά pancake να θυμάστε να σκουπίζετε λίγο τον πάτο του τηγανιού με ένα χαρτάκι και να ρίχνετε ελάχιστο ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν!