Υλικά:
30gr κακάο
100gr ζάχαρη καρύδας
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)
2 αυγά
2 πορτοκάλια (τον χυμό τους)
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
115gr αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Εκτέλεση:
Σε ένα μίξερ χτυπάμε τα αυγά, τη ζάχαρη και το βούτυρο για περίπου 3-4 λεπτά.
Στην συνέχεια προσθέτουμε τα πορτοκάλια, το μπέικιν πάουντερ και το κακάο και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Τέλος, προσθέτουμε το αλεύρι.
Βάζουμε το μείγμα σε φόρμα μάφινς, λαδώνουμε ελαφρά αν χρειάζεται, και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180, στον αέρα για 20 λεπτά.

