Υλικά:
2 κουταλιές της σούπας νιφάδες βρώμης
1 νεκταρίνι
1 βανίλια το φρούτο
1 κουταλιά του γλυκού ταχίνι
Μισό κεσεδάκι γιαούρτι πρόβειο
6 σταφίδες
Εκτέλεση:
Βράζουμε τη βρώμη μαζί με τις σταφίδες σε 120 ml νερό, σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να γίνει χυλός.
Σε ένα μπλέντερ βάζουμε τα φρούτα, το ταχίνι και τη βρώμη και αλέθουμε.
Όταν τα φρούτα είναι έτοιμα τα βάζουμε σε ένα μπολάκι, ρίχνουμε και το γιαούρτακι και ανακατεύουμε καλά!
Καλή όρεξη!
