Υλικά:
4 αυγά
1 μεγάλη γλυκοπατάτα
2 καρότα
2 κολοκυθάκια
1 μεγάλη ντομάτα
Λάδι
Θυμάρι
Ρίγανη
Μαύρο και ροζ πιπέρι τριμμένο
Εκτέλεση:
Σε ένα μπλεντερ αλέθουμε τη ντομάτα με λίγο νερό.
Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά τα αυγα.
Μέσα στα αυγά τρίβουμε τα κολοκυθάκια, τα καρότα και το 1/3 της γλυκοπατάτας.
Προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας, λίγο λάδι, θυμάρι, ρίγανη και το μείγμα πιπεριών και ανακατεύουμε καλά.
Ψιλοκόβουμε την υπόλοιπη γλυκοπατάτα που μας έχει μείνει σε πολύ λεπτές ροδέλες, τις στρώνουμε σε ένα πυρέξ και ραντίζουμε με λίγο λάδι.
Περιχύνουμε τα αυγά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180, άερα για περίπου 30-35 λεπτά.
Καλή όρεξη!
*Αν το φαγητό προορίζεται για παιδιά άνω του ενός έτους μπορούμε να προσθέσουμε και αλάτι. Εναλλακτικά ο καθένας βάζει στο πιάτο του.
4 αυγά
1 μεγάλη γλυκοπατάτα
2 καρότα
2 κολοκυθάκια
1 μεγάλη ντομάτα
Λάδι
Θυμάρι
Ρίγανη
Μαύρο και ροζ πιπέρι τριμμένο
Εκτέλεση:
Σε ένα μπλεντερ αλέθουμε τη ντομάτα με λίγο νερό.
Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά τα αυγα.
Μέσα στα αυγά τρίβουμε τα κολοκυθάκια, τα καρότα και το 1/3 της γλυκοπατάτας.
Προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας, λίγο λάδι, θυμάρι, ρίγανη και το μείγμα πιπεριών και ανακατεύουμε καλά.
Ψιλοκόβουμε την υπόλοιπη γλυκοπατάτα που μας έχει μείνει σε πολύ λεπτές ροδέλες, τις στρώνουμε σε ένα πυρέξ και ραντίζουμε με λίγο λάδι.
Περιχύνουμε τα αυγά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180, άερα για περίπου 30-35 λεπτά.
Καλή όρεξη!
*Αν το φαγητό προορίζεται για παιδιά άνω του ενός έτους μπορούμε να προσθέσουμε και αλάτι. Εναλλακτικά ο καθένας βάζει στο πιάτο του.