Υλικά:
3 αυγά
1 ντομάτα
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι
Κουρκουμά
Ρίγανη
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε ένα φλυτζανάκι νερό και ανακατεύουμε πάλι.
Αλέθουμε την ντομάτα.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τον χυμό ντομάτας, λίγο αλάτι, λάδι, πιπέρι, κουρκουμά, ρίγανη και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 2-3 λεπτά.
Στη συνέχεια ρίχνουμε τα αυγά και ανακατεύουμε συνεχώς.
Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μην υπάρχει ζουμί στο τηγάνι.
Πολύ γρήγορο, απλό και θρεπτικό πιάτο!