Υλικά:
2 καρότα τριμμένα
2 κολοκυθάκια τριμμένα
1 πατάτα τριμμένη
1 ντομάτα
1 κεσεδάκι γιαούρτι πρόβειο
2 αυγά
60 ml λάδι
1 κουταλιά της σούπας ελιές σε ροδέλες
300 gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Αλάτι
Ρίγανη
Εκτέλεση:
Αρχικά αλέθουμε την ντομάτα μαζί με το γιαούρτι.
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά.
Τέλος προσθέτουμε και το αλεύρι και ανακατεύουμε με μια μαρίζα.
Λαδώνουμε μία φόρμα του κέικ, βάζουμε το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180, στον αέρα, για 50 με 60 λεπτά.
*Το κέικ είναι μαλακό και ελάχιστα υγρό εσωτερικά.