Υλικά:
300gr φουντούκια
4 κουταλιές της σούπας μέλι
1 κούπα γάλα
1 κουταλιά της σούπας κακάο
Εκτέλεση:
Αρχικά καβουρδίζουμε τα φουντούκια.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 στον αέρα. Απλώνουμε τα φουντούκια σε ένα ταψί στο οποίο έχουμε τοποθετήσει λαδόκολλα, και βάζουμε το ταψί στον φούρνο για 10 λεπτά.
Όταν ετοιμαστούν τα φουντούκια τα βάζουμε σε ένα μπλέντερ και τα αλέθουμε καλά.
Στην συνέχεια προσθέτουμε το γάλα και αλέθουμε ξανά.
Τέλος προσθέτουμε το μέλι και το κακάο και ανακατεύουμε με μία μαρίζα.
Τοποθετούμε το άλειμμα φουντουκιού σε ένα αεροστεγές μπολ και κατευθείαν στο ψυγείο.
Διατηρείται πέντε με εφτά μέρες.