Υλικά:
2 αυγά
170ml φρέσκο γάλα
2 κουταλάκια του γλυκού βανίλια
6 κουταλάκια της σούπας μέλι
2 μεγάλα πορτοκάλια (τον χυμό τους Και το ξύσμα από το 1 πορτοκάλι)
50ml ελαιόλαδο
500gr αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα αυγά, το μέλι και το λάδι στην δυνατή ταχύτητα για 5 λεπτά.
Στην συνέχεια προσθέτουμε το γάλα, την βανίλια, τον χυμό από τα 2 πορτοκάλια και το ξύσμα και συνεχίζουμε το χτύπημα σε μέτρια ταχύτητα.
Τέλος, προσθέτουμε το αλεύρι και χτυπάμε για 2 λεπτά ακόμα.
Λαδώνουμε μια φόρμα του κέικ, ρίχνουμε το μείγμα, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180, αέρα, για περίπου 40 λεπτά (μέχρι να βγαίνει καθαρό το μαχαίρι)!