Υλικά:
500gr αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 κουταλακια του γλυκού κανέλα
2 μέτρια πορτοκάλια (τον χυμό τους)
5 γεμάτες κουταλιές της σούπας μέλι
50ml ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σε ένα μίξερ ανακατεύουμε καλά για περίπου 5 λεπτά όλα τα υλικά, εκτός από το αλεύρι, σε δυνατή ταχύτητα.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με το χέρι.
Πλάθουμε τα κουλουράκια και τα στρώνουμε σε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί.
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στους 180, αέρα για περίπου 10-15 λεπτά!