Παγωτό αχλάδι με σιρόπι σφενδάμου
Υλικά:
8 αχλάδια
1 μπανάνα
8 κουταλιές της σούπας σιρόπι σφενδάμου
Μισό κεσεδάκι γιαούρτι πρόβειο
2 κουταλιές της σούπας σταγόνες σοκολάτας (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ εκτός από τη σοκολάτα.
Όταν γίνει η κρέμα ρίχνουμε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Βάζουμε κατάψυξη και το αφήνουμε για περίπου 4 ώρες πριν σερβίρουμε!