Υλικά:
2 μπανάνες
100gr νιφάδες βρώμης
150gr αλεύρι αμυγδάλου
50gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις
50 ml ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας μέλι
1 κουταλάκι του γλυκού ταχίνι
Εκτέλεση:
Αλέθουμε τις μπανάνες.
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά, και τις αλεσμένες μπανάνες, και ανακατεύουμε καλά με μία μαρίζα.
Το μείγμα κολλάει οπότε για να μπορέσουμε να σχηματίσουμε τα μπισκότα αλευρώνουμε λίγο τα χέρια μας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, σε λαδόκολλα, για 20 λεπτά, στους 180, στον αέρα.