Υλικά:
3 κολοκυθάκια
1 φέτα κολοκύθα
50ml λάδι
Λίγο μαϊντανό
5 κουταλιές της σούπας βρώμη
2 αυγά
Αλάτι
Ρίγανη
Γλυκιά πάπρικα
100gr ανθότυρο
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ τρίβουμε όλα τα λαχανικά.
Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό, βάζουμε λάδι, βρώμη, αυγά, αλάτι, ριγανη, πάπρικα, το ανθότυρο θρυμματισμένο και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Βάζουμε το μείγμα για 30 λεπτά στο ψυγείο.

