Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Υπέροχα βιβλία από τις Εκδόσεις Ψυχογιός


Οι εκδόσεις Ψυχογιός, με αφορμή την επέτειο από την πρώτη προσσελήνωση του ανθρώπου στις 20 Ιουλίου 1969, κυκλοφορούν δύο νέα αριστουργήματα που σίγουρα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των παιδιών σας.

«Ο Άτλαντας της Σελήνης» και ο «Άρμστρονγκ, το περιπετειώδες ταξίδι ενός ποντικού» είναι δύο εντυπωσιακά εικονογραφημένα βιβλία, με εξαιρετικές πληροφορίες, δοσμένες με εύληπτο και διασκεδαστικό τρόπο τόσο για μικρούς όσο και για μεγαλύτερους αναγνώστες.


Άρμστρονγκ, το περιπετειώδες ταξίδι ενός ποντικού
Πρόκειται για ένα υπέροχο παραμύθι που θα ταξιδέψει τους μικρούς αναγνώστες στο φεγγάρι. Μια ιστορία όπου τα όνειρα καθορίζονται από τη φαντασία και οι μεγαλύτεροι πρωτοπόροι είναι οι μικρότεροι από όλους. 

Ένα μικρό ποντικάκι με ένα μεγάλο όνειρο, να πατήσει στο φεγγάρι! Θα τα καταφέρει άραγε; Υπέροχο παραμύθι, εξαιρετική εικονογράφιση, με ένα βασικό μήνυμα ποτέ να μην τα παρατάμε και πάντα να ονειρευόμαστε. Εμείς το αγαπήσαμε και σίγουρα και εσείς θα το λατρέψετε.






Ο Άτλαντας της Σελήνης
Ένα ταξίδι ανακάλυψης για νεαρούς αστροναύτες.
Στον άτλαντα θα βρείτε:
- 6 αναδιπλούμενες σελίδες με τη Σελήνη και τους πυραύλους.
- Ενδιαφέροντα στοιχεία για την εξερεύνηση της Σελήνης
- Τους ανθρώπους στη Σελήνη
- Τέσσερα ένθετα βιβλιαράκια με επιπλέον πληροφορίες
- Το μέλλον μας στη Σελήνη

Πρόκειται για ένα υπέροχο βιβλίο για τη Σελήνη. Τα παιδάκια σας θα μάθουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες και σίγουρα θα σας ζητούν να το διαβάσετε ξανά και ξανά. Διαθέτει πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες αλλά είναι δοσμένες με εξαιρετικά έξυπνο τρόπο ώστε τα παιδάκια μας να μην βαρεθούν κατά την ανάγνωση αλλά να συγκλονιστούν από όλα αυτά που θα μάθουν! 


Αναδιπλούμενη σελίδα

Ένθετο βιβλιαράκι

Ένθετο βιβλιαράκι

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕ ΜΗΛΟ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ

Μηλοτηγανίτες Υλικά: 1 μήλο τριμμένο 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα 1 γεμάτη κουταλιά της σούπας μέλι 1 κούπα γάλα 1.5 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του Εκτέλεση: Σε ένα μπολ βάζουμε το μήλο, το γάλα, την κανέλα και το μέλι και ανακατεύουμε καλά. Στην συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι, σταδιακά, και παράλληλα ανακατεύουμε. Το μείγμα θέλουμε να είναι ένας παχύρευστος χυλός οπότε αν χρειαστεί προσθέτουμε κι άλλο αλεύρι. Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και βάζουμε το μείγμα με την βοήθεια μιας κουτάλας.  Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στους 180, στον αέρα για περίπου 20 λεπτά. Πρόταση σερβιρίσματος: Με μέλι και κανέλα! Καλή όρεξη!

ΚΕΙΚ ΜΕ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ

Υλικά: 1 αυγό 5 γεμάτες κουταλιές της σούπας μέλι 50ml ελαιόλαδο 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα 3 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ 1 κεσεδάκι γιαούρτι πρόβειο 250gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις 25gr κουβερτούρα λιωμένη σε μπεν μαρί Εκτέλεση: Χτυπάμε στο μίξερ το αυγό, το μέλι και το λάδι στην δυνατή ταχύτητα για 5 λεπτά. Στην συνέχεις προσθέτουμε το γιαούρτι, την βανίλια και συνεχίζουμε το χτύπημα σε μέτρια ταχύτητα. Ρίχνουμε την σόδα και το μπέικιν και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.  Προσθέτουμε το αλεύρι και χτυπάμε για 2 λεπτά ακόμα.  Τέλος ρίχνουμε την λιωμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε με μια μαρίζα. Λαδώνουμε μια φόρμα του κέικ, ρίχνουμε το μείγμα, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180, αέρα, για περίπου 40 λεπτά (μέχρι να βγαίνει καθαρό το μαχαίρι)! *Η κουβερτούρα είναι χωρίς ζάχαρη. Μπορείτε να βρείτε κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη και σε ζαχαροπλαστεία που έχουν γλυκά για διαβητικούς! 

9+1 παιδικά βιβλία για την κυκλοφοριακή αγωγή

1. «Τα δεινοσαυράκια κυκλοφορούν με ασφάλεια» Περίληψη Ο Ντίκι και η Νίνα ξεκινούν για ένα νέο ταξίδι και μια μεγάλη περιπέτεια...Αυτή τη φορά τα δύο δεινοσαυράκια βρίσκονται στις λεωφόρους της πόλης και τα χάνουν βλέποντας τους ανθρώπους και τα αυτοκίνητα να τρέχουν βιαστικά. Θα συναντήσουν όμως το Ποδήλατο και ο φίλος τους θα αναλάβει να τους ξεναγήσει στους δρόμους και στους κανόνες τους, μαθαίνοντάς τους πώς να κυκλοφορούν με ασφάλεια.Ένα βιβλίο για την Κυκλοφοριακή Αγωγή, με ευχάριστες δραστηριότητες για παιδιά 4 ετών και άνω. Εκδόσεις :       Καλέντης Συγγραφέας : Ευαγγελία Σιαφαρικά,                         Αναστασία Στασινοπούλου 2. «Κυκλοφοριακή αγωγή για πεζούς» Περίληψη Βιβλίο για να μάθεις με απλό τρόπο τους βασικούς κανόνες κυκλοφοριακής αγωγής. Έτσι θα μπορείς να μετακινείσαι με ασφάλεια ως πεζός. Περιλαμβάνει 2 σελίδες με αυτοκόλλητα! Προτεινόμενη ηλικία 5+ Εκδόσεις : Susaeta 3. «Κυκλοφοριακή αγωγή για τ
Greek Women Bloggers