Μηλοτηγανίτες Υλικά: 1 μήλο τριμμένο 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα 1 γεμάτη κουταλιά της σούπας μέλι 1 κούπα γάλα 1.5 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του Εκτέλεση: Σε ένα μπολ βάζουμε το μήλο, το γάλα, την κανέλα και το μέλι και ανακατεύουμε καλά. Στην συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι, σταδιακά, και παράλληλα ανακατεύουμε. Το μείγμα θέλουμε να είναι ένας παχύρευστος χυλός οπότε αν χρειαστεί προσθέτουμε κι άλλο αλεύρι. Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και βάζουμε το μείγμα με την βοήθεια μιας κουτάλας. Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στους 180, στον αέρα για περίπου 20 λεπτά. Πρόταση σερβιρίσματος: Με μέλι και κανέλα! Καλή όρεξη!